Horari d'atenció botiga: De dilluns a divendres: 10h a 13h  i  16h a 20h  Dissabtes: 10h a 13h · Horari de Visites i Serveis veterinaris: hores concertades Telf. 972 67 43 60

Aviís Legal Política de privacitat

Tel. 972 67 43 60

Català

Español

VACUNES


Elaborem plans preventius de vacunació segons l’espècie, raça, edat i hàbitat per garantir la salut de l’animal i la vostra tranquil·litat.

Els riscos dels animals de companyia no sempre són visibles. El contacte amb altres animals o inclús amb nosaltres mateixos pot portar gèrmens dins la llar.

La vacunació consisteix en la inoculació de microorganismes o les seves fraccions prèviament tractades dins l’organisme perquè reaccioni i creï defenses. Aquestes defenses seran les que mantindran el vostre animal sa en cas de contacte amb l’agent patogen real.

És molt important vacunar els gossos correctament contra les malalties infeccioses més comunes i greus: parvovirosi, brom, hepatitis, leptospirosi, ràbia,...

En el cas dels gats, recomanem vacunar-los contra la panleucopènia felina, la calicivirosi i la rinotraqueïtis vírica. En gats amb accés a l’exterior també recomanem vacunar-los contra el virus de la leucèmia felina.

Perquè les vacunes siguin efectives cal fer-les en el moment adequat i amb l’animal sa.

 

 

Copyright 2016 | Clínica Veterinaria Creu de la mà  | info@veterinariscreudelama.com