PERRUQUERIA

 

Perquè els vostres animals de companyia tinguin un pèl bonic i sa són necessàries una sèrie d’atencions i cal complementar-les amb una bona higiene general i una alimentació correcta.

 

La neteja regular és necessària per millorar l’aspecte i la salut de la pell i el pèl així com el control dels paràsits.

 

El manteniment de la higiene inclou la rentada, l’eixugada, la tallada d’ungles, la neteja d’orelles, la neteja d’ulls, la neteja de la zona inguinal, anal i interdigital i, si convé, la buidada de glàndules anals.

 

Gràcies a la nova cosmètica canina podem mantenir en tot moment una bona higiene del pèl del vostre animal de companyia tant si és de pèl dur, llarg, arrissat, de color negre, blanc... Hi ha productes per a tot tipus de pelatge que respecten la capa protectora de la pell dels vostres animals. Així, doncs, els podreu banyar amb força freqüència sense fer-los malbé la pell.

 

L’eixugada també és una part molt important del procés d’higiene, ja que si no es realitza correctament el pèl quedarà humit i produirà una olor desagradable característica de «gos mullat». A més a més, es poden produir èczemes en pells sensibles.

Per poder realitzar un bon acabat és necessari treure tots els nusos i les restes de la muda.

 

Totes aquestes atencions les trobareu a la nostra perruqueria canina, on oferim als vostres animals de companyia un ambient segur i un tracte exquisit amb el compromís de donar-vos el millor servei gràcies a la nostra experiència i vocació.

 

Català

Español

Tel. 972 67 43 60

Horari d'atenció botiga: De dilluns a divendres: 10h a 13h  i  16h a 20h  Dissabtes: 10h a 13h · Horari de Visites i Serveis veterinaris: hores concertades Telf. 972 67 43 60

Copyright 2016 | Clínica Veterinaria Creu de la mà  | info@veterinariscreudelama.com

Aviís Legal Política de privacitat